2010. Január 22. Heti Mozi Premierek

  

Pokoli Édenkert (A Perfect Gateway) (amerikai thriller)


Menekülős thriller Hawaii-on Milla "Kaptár" Jovovich-al. Megnéztük, írtunk róla.

 

A Doboz (The Box) (amerikai thriller)


Cameron Diaz és férje kapnak egy dobozt. Annyit lehet tudni róla, hogy megnyomva a rajta lévő gombot, landol náluk egymillió dollárt. És valahol meghal egy ember. Misztikus thriller, biztosan megnézzük.

 

Báthory - A legenda másik arca (Bathory) (szlovák - cseh - angol - magyar filmdráma)


A világ legvéresebb gyilkosaként aposztrofálják a reneszánsz korabeli Báthory Erzsébet grófnőt. Róla és az ellene irányuló összeesküvésről szól a film. A dolog érdekessége, hogy a szlovákok a csehekkel társulva csináltak filmet egy magyar történelmi alakról, angol nyelven. Elég sokat elmond, hogy még a 4 csillag is sok neki. Írás van.

 

Igazság (Adalet) (török - magyar filmdráma)


Asya, miután elvesztette férjét, egy 91 évvel ezelőtti gyilkosság után kezd kutatni diákjaival az egyetemen. Sajnos ez sokaknak nem tetszik. Török társadalmi és kultúrális kérdéseket is feszegető film. Hajrá!

 

Vén Csontok (Old Dogs) (amerikai vígjáték)


Két öreg cimbi, az elvált Dan (Robin Williams) és az agglegény Charlie (John Travolta) életük üzlete előtt nyakukba kapnak egy hatéves ikerpárt. Mi a fontos az életben filozófiájú tucat vígjáték. A híre sajnos rossz, de ismerek olyat akinek a múlt heti "Morgenék" is tetszett.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása