Január 17.-én indúlt a "24", immáron a 8. évaddal. Nem aprózták el: rögtön egy dupla résszel, majd másnap ismét egy duplával nyomták meg a premiert - innentől pedig dübörög a természetesen heti egy epizód.

Túl sokat nem szeretnék pofázni róla, legyen elég annyi, hogy az elmúlt évek legjobb évadkezdését sikerült produkálni. A helyszín most New York, egy vadonatúj CTU bázissal, egy csomó ismert névvel nyakön öntve. A már ismert arcokon kívül, rendszeres szerepet kapott Katie "Starbuck" Sackhoff a Battlestar Galactica-ból, itt van Anil Kapoor a Gettó Milliomosokból, de mondhatnám Freddie Prinze, Jr. is akár. Szóval igen, lesz kit kiírni a sorozatból. Na jó, nem.

Az első négy epizód úgy hasított, mint kés a vajban. Sikerült ügyesen felpörgetni a tempót, több érdekesebb szálat is indítani. Az újakat még szokni kell, illetve talán nekik is a légkört, de nem úgy néz ki, hogy bárkinek is problémája lesz vele.

A start csomagban, kapunk egy nyugdíjazott Jack Bauert (Kiefer Sutherland), aki éppen kezd nagypapába átmenni, és New Yorkból Los Angelesbe költözni a családjához (jah, hogy Chloé férjének betették a Vampire Diaries-ből a Stefan gyereket:). És hát igen, már tudjuk is, hogy Jack bárhova is költözik, ez max. holnap történhet meg. Be is állít hozzá egy volt ügynök, hogy bizony itt megint elnök gyilkosság és atomrobbantás, meg úgy általában 24-feeling világvége fog történni, kivéve ha Bauer nem segít. De Bauer segít.

Jobban nem is akarom elpoénkodni, mert bár minden twenty-four klisé napi renden van, de végre az pont úgy, pont abban a formában és dinamikában, ahogyan annak lennie kell. Szóval műholdakat (ha ha ha) Amerika felé, a FOX-on dübörög a móka. 8 masszív csillagot neki!

∑: **********

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása