Heti Mozibemutatók 2010. február 18.

 

Villámtolvaj - Percy Jackson és az olimposziak (Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief) (amerikai családi fantasy)


A Harry Potter klón technikailag ötösre vizsgázott ugyan, de csak egy vasárnapi mesefilm szintjén kezelve szabad megnézni.

 

Egek Ura (Up In The Air) (amerikai dramedy)


Clooney nem nagyon tud hibázni. Öltöny, nyakkendő, First Class és Platina Kártya - mindenkit megvett kilóra.

 

A Bombák Földjén (The Hurt Locker) (amerikai akció-dráma)


Kathryn Bigelow titkos befutója: egy darabig a kutya nem tudott róla, majd mikor ketyegni kezdett az óra, robbant, mint a bomba.

 

Agora (spanyol történelmi dráma)


I.sz. 4. század Római Birodalom, Egyiptom, Alexandria. Kosztümös mozi Hypatia, az ókori tudós nőről, aki elég ideje korán kezdte el a konvenciók megváltoztatását.

 

Így, ahogy vagytok (magyar krimi)


Makk Károly filmje, Cserhalmival, Szabó Győzővel, Csányival, és Törőcsik Marivall a főszerepben. Vidéki polgármester ármánykodásának megállításáról.

 

A fehér szalag (Das weisse Band - Eine deutsche Kindergeschichte) (német ff dráma)


Michael Haneke kemény és összetett filmdrámája az I. világháború előtti német falucskában.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása