Stallone úgy gondolta, hogy nem kell elaprózni semmit. Annál, ha egy vizipisztollyal is képes egy országot lealázni, mi lehet még durvább?! Hát az, ha áthívja a haverokat is bulizni.

A cserkészcsapattal nem igazán kötözködnék: Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, de beugrik a miheztartás végett Mickey Rourke, Eric Roberts, Bruce Willis, és valami Schwarzenegger is. A parti személyes kedvence azért mégis David Zayas. Tudod, Batista a Dexterből.

Messze még az az augusztus.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kriszko 2010.01.11. 15:21:35

Agyonplasztikázva, tolószékben világmegváltanak, vagy a nyuggerotthon udvarán ki meztelen felsőtesttel, ki olajos-véres atlétában, bagót pöfékelve, vicsorogva elmélkednek az életről amolyan Anna Frank vs Gladiátor módon-e?
Azért ezt mindenképp megnézem torre...izé moziban.
Aloha

_DelMare_ · http://reviewtonight.uphero.com 2010.01.12. 04:10:55

Slynak hatalmas szíve van, és ha összetrombitálta a srácokat, és azok még el is mentek, akkor hatalmas örömmozi lehet belőle. Na ja, vérben tocsogó, mellbevágós, robbantgatós, b@szós-kardozós. de örömmozi! :D

Kriszko 2010.01.12. 10:07:15

Elképzelem, ahogy az idősek otthonában szúrós tekintettel, remegő kézben tartott, nukleáris hulladékkal töltött kacsával rémisztgetik szegény klumpás nővérkéket...
süti beállítások módosítása