Heti Mozibemutatók 2010.január 28.

 

Szállítmány (Armored) (amerikai akciófilm)


Antal Nimród új filmje. Talán ez az egyetlen fontosabb infó a filmről. Akció, meg szajré, meg pénzszállító autó, meg Reno, meg Fishbourne, meg Matt Dillon, meg Skeet Ulrich. A baj, hogy a nagykirály Reno alig szerepel. Na meglássuk.

update: megláttuk, és nem dobtunk hátast. 6oska.

 

Szökőhév (Leap Year) (amerikai romantikus vígjáték)


A lényeg, hogy nem kaptunk még elég romkomot a hónapban. Amy Adams nagyon akarja, hogy barátja elvegye, persze az meg nem. Az ember lánya így fogja magát és kitalálja, hogy akkor ő veszi el a barátját. El is indul utána, az úton viszont összekavirnyászik egy másik palival. Szupper.

 

A hetedik kör (magyar filmdráma)


Sopsits Árpád trilógiájának befejező etűdje. Valós történeteken alapuló dráma, ami a gyerek/tini psziché sötétebb oldalát vizsgálja, helyezi előtérbe.

 

Toy Story 3D (Játékháború)


Az 1996-os animációs film 3D-be konvertált változata. Minden ugyanaz, csak beletolják az arcodba. Kevesen tudják, hogy a film forgatókönyvét Joel Cohen írta.

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása