2010. Január 14. Heti Mozi Premierek

 

A Niebelung-Lakópark (magyar filmdráma)


Mundruczó Kornél filmje, a Krétakör Társulat produkcójában. Korrajz a mai magyar társadalomról. Fenyegetettség és káosz a Lipótban. Igazi vasárnapi Disney.

 

Doctor Parnassus és a képzelet birodalma (The Imaginarium of Doctor Parnassus) (amerikai - francia - kanadai kalandfilm)


Szürreális, misztikus utazás Terry Gilliam világában (12 Majom). De azt is mondhatnánk, hogy Heath Ledger (The Dark Knight) utolsó filmje, olyan jelentéktelen nevekkel, mint Johnny Depp, Jude Law, Colin Farrel, vagy épp Christophet Plummer.

 

Halálkeringő (magyar thriller)


Ha Dobó Kata egy kokainos, terhes rendőrnőt, Kern András pedig egy lecsúszott nyomozót játszik egy thrillerben, azért az elég sci-fi, nem?! Ha csak fele annyira jó, amennyire furának hangzik, akkor lehet érdemes megnézni. Azért én fázok tőle picit.

 

Hova lettek Morganék? (Did You Hear About the Morgans?) (amerikai romkom)


Hugh Grant és Sarah Jessica Parker, mint manhattan-i válófélben lévő pár, egy gyilkosság miatt, tanúvédelem alatt vidékre kerülnek, és úgy csinálnak mintha még szeretnék egymást. Ahh. Bazi eredeti romantikus komédia, csak sajnos semmi jót nem hallani róla.

 

51-es Bolygó (Planet 51) (spanyol-angol animációs film)


Űrhajósunk egy bolygón landol, pont a kis pici zöld űrlények grill-partija közepén. Mindenki sikít, fut, rohan. Aztán nyilván jól megszeretik egymást.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása