Nem tudom eldönteni, hogy mi volt meglepőbb. Milla Jovovich (Resident Evil) nyávogós hangja, amint  a naiva, friss arát játssza, vagy az, hogy ennyire pozitíve fogok csalódni a Perfect Gatewayben. Mindegy is, az elsőhoz hozzászoktam, a másodiknak meg kifejezetten örültem.

Az alapsztori röviden annyi, hogy a frissen házasodott madaraink (Steve Zahn és Milla Jovovich) turbékolni Hawaii-ra száműzik magukat. Majd rövid örömködés után, természetesen masszív viharfelhők kezdik beborítani a mézeshetek első napjait. Nem annyira kedves stoppos párocska bukkan fel a sziget közepén, majd gyilkosság híre zavarja folyamatosan a pihenni vágyó szerelmeseket. Persze ők mindenre fittyethányva megkezdik útjukat az amúgy varázslatosan szépen fényképezett Hawaii csak gyalogszerrel bejárható szuperegzotikus hegy és partvidékén - egy frissen megismert 3. számú párocskával. A probléma ott kezd számukra is igazán zavaróvá válni, mikor a friss híradások alapján a gyilkosságokat is igazolhatóan egy férfi és egy nő követte el. Szóval turbékoló galambokból van bőven, indulhatnak a "mézeshetek".

Érdekes volt Steve Zahnt egy az eddigi szerepeitől teljesen eltérő karakterként látni, illetve hasonló volt az érzés Jovovichal kapcsolatban is. Nem mondom, hogy túl hihető volt a kettejük közötti kémia, de egy idő után ez is jelentősen változik. A 3.számú párocska férfitagját is külön érdemes kiemelni, mert hiszen Timothy Olyphantról, azaz a Hitmanről van szó, ls bár sokaknál ez inkább negatívabb jelzőt takar, mint sem, itt most kifejezetten jól nyomta a laza, álrambós macsót.

Mindent egybevetve a Perfect Gateway, az összes alapvető klisétől függetlenül, csodaszép helyeken játszódó, meglepő módon nem is untató, így jelentős szórakoztatási faktorral bíró thriller. Milla Jovovichot meg egyébként is jó volt látni a következő Kaptár előtt. 7 csillagot szórunk a mozira.

∑: **********

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása